| PHARMA | FINALIZAT

Clientul nostru activeaza in domeniul distributiei de dispozitive medicale, avand o cifra de afaceri de aproximativ 14 de milioane de lei.

Pozitia presupune gestionarea proactiva a unui portofoliu de clienti pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora, actualizarea constanta a bazei de date cu informatii despre clienti. Rolul are atributii administrative cu privire la documentele departamentului si cu privire la raportarea periodica a activitatii.

Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta de munca de cel putin 1 an, abilitati demonstrate de organizare, atentie la detalii, excelente abilitati de comunicare si relationare.

 

Pentru a aplica pe aceasta pozitie, te rugam sa trimiti un mesaj cu CV-ul tau la adresa: office@peoplepoint.ro. Numai candidatii selectati vor fi contactati.

Toate aplicatiile sunt considerate strict confidentiale.

Odata cu transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica catre adrese de email cu terminatia “peoplepoint.ro” va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de catre Societatea People Point SRL. Pentru detalii suplimentare privind prelucrarea datelor cu caracter personal va invitam sa verificati sectiunea Termeni & conditii.