| FMCG | FINALIZAT

Clientul nostru activeaza in FMCG, avand o cifra de afaceri de aproximativ 35 de milioane de euro.

Pozitia coordoneaza  echipa de vanzari pentru segmentul Traditional Trade, fiind responsabila de realizarea tintelor de venit la nivel de organizatie cu toate atributiile ce decurg din acest rol. Pozitia raporteaza la Directorul General, face parte din echipa de conducere a organizatiei si are relatii functionale cu toate departamentele companiei. Candidatul ideal trebuie sa aiba cel putin 5 ani de experienta in conducerea unor echipe de vanzari – in FMCG, de preferat comert traditional, sa manifeste excelente abilitati de lider si o orientare puternica pe obtinerea de rezultate concrete.

 

Pentru a aplica pe aceasta pozitie, te rugam sa trimiti un mesaj cu CV-ul tau la adresa: office@peoplepoint.ro. Numai candidatii selectati vor fi contactati.

Toate aplicatiile sunt considerate strict confidentiale.

Odata cu transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica catre adrese de email cu terminatia “peoplepoint.ro” va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de catre Societatea People Point SRL. Pentru detalii suplimentare privind prelucrarea datelor cu caracter personal va invitam sa verificati sectiunea Termeni & conditii.