| INDUSTRIAL | FINALIZAT

People Point recruteaza pentru clientul sau Reprezentanti de Vanzari – Bucuresti. Firma are o experienta de peste 15 ani in vanzarea si montarea sistemelor de incalzire si degivrare, reprezentand in Romania producatori internationali.

Aplica aici. Toate aplicatiile sunt considerate strict confidentiale. Numai candidatii selectati vor fi contactati.

 

Rolul pozitiei

Cu raportare la Managerul de Vanzari, pozitia are rolul de a asigura dezvoltarea si gestionarea proactiva a portofoliului de clienti prin activitati de promovare, ofertare, vanzare si implementare a produselor si serviciilor firmei.

 

Responsabilitatile pozitiei

 • Atingerea cifrei de afaceri si a tintelor de profit alocate, in conformitate cu obiectivele, directiile strategice, politicile si procedurile stabilite de catre companie (lunar, trimestrial, semestrial, anual).
 • Dezvolta si gestioneaza portofoliul de clienti prin activitati de promovare, ofertare, vanzare si coordonare spre executie pentru produsele si serviciile companiei.
 • Identifica potentiali clienti si gestioneaza in mod proactiv un portofoliu de clienti.
 • Desfasoara activitati de identificare, contactare si ofertare pentru noi clienti ai companiei.
 • Urmareste si finalizeaza cu succes procesele de ofertare in care este implicat si/sau pe care le genereaza.
 • Intocmeste oferte tehnice si comerciale, ca membru al echipei de vanzari, in coordonare cu celelalte departamente implicate – pe intregul teritoriu al Romaniei.
 • Negociaza si urmareste derularea contractelor, conform standardelor si politicilor de executie la nivel de companie.
 • Atinge in mod constant cifrele de afaceri si tintele de profit alocate, in conformitate cu obiectivele, directiile strategice, politicile si procedurile stabilite de catre companie (lunar, trimestrial, semestrial, anual).
 • Urmareste in mod proactiv si constant situatia incasarilor facturilor emise catre clientii din portofoliul alocat si ia masurile necesare pentru buna desfasurare a activitatilor comerciale ale companiei si un spiritul unei colaborari durabile cu clientii din portofoliul pe care il gestioneaza.
 • Urmareste stadiul de executare a contractelor in derulare pe portofoliul de clienti alocat si vegheaza permanent Ia buna desfasurare a acestora.

 

Candidatul ideal

 • Absolvent de studii superioare – de preferat instalatii / constructii sau profil tehnic.
 • Are experienta profesionala relevanta de minimum 2 ani in vanzari, in sectorul instalatiilor / constructiilor, a vanzarilor tehnice, ofertare, relationare directa cu clientii.
 Detine abilitati de negociere si comunicare in vanzarea de tip B2B.
 • Are experienta de project management de minimum 2 ani.
 • Este orientat catre rezultat, eficienta si gestioneaza cu succes prioritatile profesionale.
 • Cunoscator al limbii engleze – cel putin la nivel mediu.
 • Detine carnet de conducere categoria B, are experienta relevanta de condus si este disponibil pentru deplasari si in tara.
 • Utilizeaza cu usurinta computerul si a aplicatiile specifice pozitiei, de la MS Office la aplicatii de tip CRM / gestionare de client si aplicatii de managementul proiectelor.

 

Oferta de angajare

 • Salariu + bonusuri / comisioane din vanzari;
 • Contract de munca pe perioada nederminata cu o perioada de proba de 3 luni;
 • Instrumente de lucru: masina, laptop, telefon mobil, logisitica de depozit local;
 • Alte beneficii associate pozitiei: mediu de lucru placut, orientat pe eficienta si rezultat. Biroul este in Bucuresti (zona Piata Victoriei).

 

Aplica aici. Toate aplicatiile sunt considerate strict confidentiale. Numai candidatii selectati vor fi contactati.

Prin aplicarea la această poziție vă exprimați acordul ca datele dvs. cu caracter personal să fie colectate, prelucrate și stocate de către People Point SRL în scopul înscrierii în baza de date, informării, consilierii, recrutării, selecției, plasării, medierii în vederea căutării unui angajator interesat de serviciile dvs. profesionale, realizarea unor rapoarte statistice asupra forței de muncă, precum și autorităților publice, în baza legislației în vigoare. Aceste informații vor fi stocate în baza de date People Point SRL și pot fi transmise potențialilor angajatori pentru care People Point SRL are calitatea de împuternicit al unui operator de date cu caracter personal. Sunteți de acord ca aceste date cu caracter personal să fie stocate timp de 3 ani, având dreptul de a solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal, rectificarea, ștergerea, restricționarea prelucrării sau portabilității acestora printr-o cerere scrisă transmisă pe adresa de email disponibilă pe site-ul web al societății sau prin poștă la adresa People Point SRL, str. Negoiu nr. 8, bl. D14, ap. 1, sect. 3, București.

People Point SRL poate prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, date de contact (telefon, email, skype, adresa de domiciliu/de reședință), conturi personale și profesionale de pe platforme de socializare, experiență profesională, ocupație, venit și/sau asteptări de venit, fotografie, adresă IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane.

People Point SRL este operator autorizat de date cu caracter personal. Detalii suplimentare privitoare la prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal de către People Point SRL, sunt disponibile în secțiunea “Termeni & conditii” de pe site-ul web al societății.

Sunteți de acord să participați la procesul de recrutare și selectie (interviuri: fata in fata si / sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – dacă este cazul, teste de personalitate, teste de inteligență, recomandări de la foștii angajatori etc.) în vederea completării dosarului de recrutare și selecție care va fi stocat în baza de date People Point SRL și/sau pus la dispoziția unui potențial angajator, client al People Point SRL și pentru care People Point SRL are calitatea de împuternicit al unui operator de date cu caracter personal.