| SERVICES | FINALIZAT

People Point is recruiting for its client, an international company activating in Financial Services, Compensation & Benefits Consultant.

As a Compensation and Benefits Consultant, you will be responsible for overseeing, managing and administering our employees’ rewards, perks and benefits. Apply here and join our client’s team.

 

Responsibilities

 • Manage and improve the compensation package based on business goals and strategy;
 • Create a consistent compensation guideline that matches our work and organizational culture;
 • Create and analyze job descriptions, constantly review the job grading;
 • Conduct salary and labor market research to define benchmarks;
 • Keep abreast with new trend and best practice in the field;
 • Ensure that compensation practices are in compliance with current laws and regulations;
 • Conduct periodic audits, prepare and present reports for both local and global management teams;
 • Responsible for salary input, salary review process, annual budget
 • Supervise the administrative tasks (personnel files, contracts, labor medicine)

 

Requirements

 • Previous working experience in a similar role (3-4 years);
 • Prior experience in HR operations and knowledge of best practices;
 • Good understanding of full cycle hiring process;
 • Familiarity with current employment rules and regulations;
 • BA in human resources, business administration or similar relevant field.

 

The Offer

Competitive salary, meal tickets, additional corporate benefits and possibility for a successful career path according to potential and performance.

 

Apply here and join our client’s team.

[RO Version] Toate aplicatiile sunt considerate strict confidentiale. Numai candidatii selectati vor fi contactati.

Prin aplicarea la această poziție vă exprimați acordul ca datele dvs. cu caracter personal să fie colectate, prelucrate și stocate de către People Point SRL în scopul înscrierii în baza de date, informării, consilierii, recrutării, selecției, plasării, medierii în vederea căutării unui angajator interesat de serviciile dvs. profesionale, realizarea unor rapoarte statistice asupra forței de muncă, precum și autorităților publice, în baza legislației în vigoare. Aceste informații vor fi stocate în baza de date People Point SRL și pot fi transmise potențialilor angajatori pentru care People Point SRL are calitatea de împuternicit al unui operator de date cu caracter personal. Sunteți de acord ca aceste date cu caracter personal să fie stocate timp de 3 ani, având dreptul de a solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal, rectificarea, ștergerea, restricționarea prelucrării sau portabilității acestora printr-o cerere scrisă transmisă pe adresa de email disponibilă pe site-ul web al societății sau prin poștă la adresa People Point SRL, str. Negoiu nr., bl. D14, sc., ap., sect., București.

 People Point SRL poate prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, date de contact (telefon, email, skype, adresa de domiciliu/de reședință), conturi personale și profesionale de pe platforme de socializare, experiență profesională, ocupație, venit și/sau asteptări de venit, fotografie, adresă IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane.

 People Point SRL este operator autorizat de date cu caracter personal. Detalii suplimentare privitoare la prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal de către People Point SRL, sunt disponibile în secțiunea “Termeni & conditii” de pe site-ul web al societății.

 Sunteți de acord să participați la procesul de recrutare și selectie (interviuri: fata in fata si / sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – dacă este cazul, testare psihologică, recomandări de la foștii angajatori etc.) în vederea completării dosarului de recrutare și selecție care va fi stocat în baza de date People Point SRL și/sau pus la dispoziția unui potențial angajator, client al People Point SRL și pentru care People Point SRL are calitatea de împuternicit al unui operator de date cu caracter personal.