January 12, 2016

Centre de evaluare

De multe ori, in procesul de dezvoltare sau transformare a unei companii, am identificat nevoia unor evaluari a pozitiilor din organigrama, dar si a oamenilor care ocupa aceste pozitii.

Astfel, punem la dispozitia clientilor nostri un set de unelte de evaluare care au ca scop comun identificarea si dezvoltarea celor mai buni oameni pentru anumite pozitii dintr-o organizatie, fie ca vorbim de prima linie de conducere sau de echipa de management executional.

Punem la dispozitia clientilor nostri un ansamblu de metode intotdeauna personalizat pe pozitia in evaluare, cu urmatoarea structura:

  • interviuri comportamentale;
  • jocuri de rol;
  • profilare psihologica;
  • verificarea referintelor profesionale;
  • analiza de profil si set de recomandari pentru dezvoltarea profesionala a candidatului evaluat.

In constructia centrelor de evaluare plecam de la viziunea companiei si de la nevoile specifice pentru rolul pentru care realizam acest proces, si identificam punctele forte si cele de dezvoltare pentru fiecare candidat fata de cele dorite.

Evaluarea completa a unui profil dureaza intre una si trei zile (perioada include pregatirea centrului de evaluare, evaluarea in sine si definitivarea raportului impreuna cu recomandarile de dezvoltare aferente). Evaluam fiecare candidat cu o echipa de cel putin 2 asesori People Point si cel putin unul din partea clientului. Toate materialele de lucru sunt pregatite si puse la dispozitia clientului in mod gratuit si sunt strict confidentiale.

Pe tot parcursul evaluarilor, realizam un parteneriat deschis, transparent cu clientul si candidatii, raportand in mod constant progresul procesului.

Onorariul pentru un centru de evaluare reprezinta o valoare calculata transparent in relatie directa cu impactul pozitiei in organizatie.