January 12, 2016

Coaching & Dezvoltare

 

Coaching

Am acceptat intotdeauna in programele noastre de coaching doar clienti care doresc cu adevarat sa evolueze profesional si personal.

In aceste procese extrem de complexe, totul este personalizat: de la stabilirea obiectivului de sesiune (sesiuni) pana la solutia identificata cu sprijinul nostru, de catre client. Programele noastre de coaching sunt bazate pe un ansamblu de metode, in cadrul unor intalniri fata in fata: dialog si ascultare, conversatii, coaching prin desen, cu obiecte etc. si pleaca de la obiectiv clar stabilit pentru fiecare sesiune.

Pentru definitivarea unui program de coaching este important sa intelegem impreuna cu clientul nostru “ce” isi doreste sa obtina in urma programului si in “cat timp”. Raspunsul la intrebarea “Cum” il vom afla impreuna. In general, un program de coaching cuprinde intre 3 si 10 sesiuni de lucru de aproximativ o ora, cu o frecventa bisaptamanala. Sunt situatii insa, in care am atins impreuna cu clientii nostri, obiectivul ales in mai multe sesiuni sau cu o frecventa de timp mai mare. Totul merge in ritmul ales de catre client.

Onorariul pentru programele noastre de coaching este o suma fixa / sesiune. Prima intalnire este gratuita, consta in stabilirea obiectivelor generale ale programului de coaching si foarte important, daca putem lucra impreuna (la nivel comunicational, relational, confort emotional etc.). Asiguram intreaga confidentialitate a sesiunilor de coaching.

***

Dezvoltare profesionala

In functie de nevoile unei organizatii, oferim programe de dezvoltare de grup (sesiuni de training) pe urmatoarele directii:

  • tehnici de negociere si vanzare;
  • metode de comunicare;
  • managementul timpului.

Programele noastre sunt complet personalizate si includ, in functie de complexitatea programului:

  1. un numar de ore de documentare in compania clientului;
  2. dezvoltarea materialelor de curs – manuale, exercitii, studii, prezentari etc.
  3. sustinerea programului;
  4. feedback si analiza de feedback in urma sustinerii programului.

Lansarea unui program de dezvoltare poate dura intre 5 si 15 zile. Livrarea intre 1 si 3 zile, in functie de program, iar analiza de feedback maximum 2 zile. Lucram cu grupe de maximum minimum 5 persoane, maximum 15. Onorariul nostru este o suma / participant, calculata in functie de complexitatea programului si nevoile clientului.